Ajuda


He oblidat el meu nom d'usuari o la meva contrasenya. Com els puc recuperar?

Des de la pàgina d'inici pots registrar-te. Si el login no és correcte, el sistema et redirigirà  a la pàgina on apareix "Has oblidat la contrasenya?" perquè ens puguis demanar una nova contrasenya. Omple les dades que et demanem i rebràs la resposta al correu que ens vas facilitar al teu perfil d'usuari.

Com actualitzo la meva informació personal?
Per fer-ho només has d'accedir a "El meu perfil", i anar a l'apartat "Editar perfil".

Com canvio la meva adreça de correu electrònic?
Per fer-ho només has d'accedir a "El meu perfil", i anar a l'apartat "Configuració".

Com bloquejo un usuari perquè no m'enviï missatges?
Per fer-ho, selecciona "Bloquejar" al seu perfil.

Com activo/desactivo les notificacions automàtiques per correu electrònic?
Per activar o seleccionar les notificacions automàtiques o avisos que vulguis rebre, accedeix a "Configuració" > "Notificacions".

Com gestiono les meves preferències?
Pots fer-ho al menú "Configuració" > "Preferències".

Com puc eliminar completament el meu perfil?
Ens ho pots demanar a través del formulari d'atenció a l'usuari que hi ha a peu de pàgina on diu "contacta amb nosaltres" amb el títol "Baixa".
Tingues en compte que una vegada ens demanis l'eliminació, les teves dades seran eliminades del portal en un termini de 24 a 48 hores i no podran ser recuperades. T'enviarem un correu electrònic per confirmar que el teu perfil ha estat donat de baixa i les dades esborrades. Si desitges accedir a QuedemOnline en un futur, hauràs de crear un nou perfil.

El meu perfil

Que  és i per a que serveix "El meu perfil"?
"El meu perfil" conté totes les dades sobre tu que ens has donat, i que són necessàries per poder interactuar amb els altres usuaris de QuedemOnline. Recorda que com mes fiable i ajustada sigui aquesta informació , millors seran els resultats que n'obtinguis.

Quines son les dades bàsiques?
És la informació  indispensable que et sol·licitem per registrar-te i crear el teu perfil a QuedemOnline. Per fer servir gratuïtament totes les opcions bàsiques del portal nomès et demanem tenir el teu perfil complet i aprovat.

Com actualitzo el meu perfil?
Al menú "El meu perfil" > "Editar perfil" pots consultar i editar les teves dades.

Puc ocultar el meu perfil per impedir que altres usuaris el vegin?
Pots accedir a "Configuració" > "Privadesa" > "Qui pot veure el meu perfil". També pots evitar que un usuari en concret vegi el teu perfil o bloquejar els seus missatges, afegint l'usuari a la teva llista de "Bloquejats". Per fer-ho simplement selecciona "Bloquejar" al perfil de l'usuari en qüestió. Per comprovar que s'ha afegit accedeix a "Configuració" > "Bloquejat".

Com puc destacar el meu perfil?
El primer que has de saber és que els perfils més complets resulten més atractius, i per tant és molt important que facilitis la màxima informació possible. Les fotos son l'altre element imprescindible perquè el teu perfil tingui èxit, quantes més millor! un perfil que inclogui fotografies resulta fins a 15 vegades més atractiu que un que no en tingui. Fixa't en el que et crida l'atenció d'altres perfils i incorpora-ho al teu. Finalment, a l'apartat "Sobre mi"" tens l'oportunitat d'expresar-te amb les teves própies paraules.

Com afegeixo una fotografia al meu perfil?
Pots fer-ho durant el procés de registre o accedint a "El meu perfil" > "Cambiar la foto". Apart, també pots crear àlbums de les teves fotografies. Com a usuari BÀSIC tindràs 1 àlbum amb 10 fotos i 10 àlbums i fins a 100 fotos amb un compte PREMIUM.

Puc saber qui ha vist el meu perfil?
Ho pots consultar fent clic a "El meu perfl" > "Visites". Allà  hi trobaràs el registre dels usuaris que han visitat el teu perfil les últimes 48 hores.

Contactar amb altres usuaris

Quines opcions tinc per contactar amb altres usuaris a QuedemOnline?
Tens tres maneres de contactar amb els altres usuaris de QuedemOnline: missatges privats, Tocs (missatges curts predefinits) i el xat.

Vull enviar un missatge a algú, com ho faig?
Fes-ho des del perfil de l'usuari en questió amb el botó "Enviar missatge".

Què son i per a què  serveix una plantilla de missatge?
Les plantilles son diferents textos predeterminats que pots fer servir per enviar o contestar missatges d'altres usuaris.
 

C
om rebo els missatges d'altres usuaris?
Cada vegada que un altre usuari t'envia un missatge, tu rebràs un avís al teu correu electrònic. Per llegir-lo hauràs d'entrar al teu compte i anar a "Missatges" > "Safata d'entrada".

Puc guardar el missatges privats que m'arribin?
La "safata d'entrada" d'un compte BÀSIC et permet guardar fins a 50 missatges. Un cop superat aquest lí­mit hauràs d'esborrar missatges antics per rebren de nous o accedir a un compte PREMIUM sense cap limitació de capacitat.

Què és un "Toc"?
Un Toc és un missatge curt predefinit que substitueix l'antic "T'he vist". És una manera simpàtica i ràpida d'establir contacte amb algú que no coneixes, o de comunicar-te amb algú amb qui ja tens relació.

Com envio un "Toc" a algú?
Pots fer-ho des del perfil de l'usuari en questió prement el botó "Fes-li un toc".

En què consisteixen les notificacions per email?
Hi ha dos tipus de notificacions o missatges que pots rebre de QuedemOnline: les alertes o "avisos" que t'informaran sobre què està  passant a QuedemOnline amb la gent que coneixes o que et vol conèixer, i el "butlletí­" de QuedemOnline amb informació dels serveis i novetats que pensem que poden ser del teu interés. 

Com especifico quines notificacions desitjo rebre i de quina manera?
Pots determinar tant els avisos com els butlletins que vols rebre anant a "Configuració > "Notificacions".

Tauler d'anuncis i Agenda

Què és i per a què serveix el Tauler d'anuncis?
El Tauler d'anuncis permet als usuaris  comunicar-se públicament amb tota la resta d'usuaris de QuedemOnline. El pots fer servir per crear un grup, fer propostes o preguntes a la resta d'usuaris que poden respondre deixant els seus comentaris...tu mateix!. No es poden publicar anuncis que es puguin considerar publicitat, amb ànim de lucre o que vulnerin les condicions d'ús del portal. Aquest anuncis seran esborrats immediatament.

No soc usuari peró vull anunciar una activitat que crec que pot us pot ser d'interés. 
Les persones interessades en la publicació d'un anunci que no formen part de la comunitat poden enviar un missatge a través del formulari d'atenció a l'usuari que es troba a peu de pàgina.
  

© 2015 QuedemOnline.cat, fet a Catalunya.