BLOG QO

El matí de Catalunya Ràdio parla de ciberparelles.
A CATALUNYA, QUEDEMONLINE

L'equip de QuedemOnline.cat viatja. No fa massa mesos vam anar a Londres i la setmana passada a París. Viatjant per aquestes dues ciutats ens hem adonat de la importància de les aplicacions i webs per trobar parella i sobretot de la irrupció d'aquestes opcions a les tanques publicitàries del transport públic. Trobar parella per internet està totalment normalitzat a Europa. 

Al metro de Londres, publicitat d'app de "Dating" i al tren de París hi vam veure diverses fotos d'aquesta app.


Podríem simplificar dient que cada país té la seva aplicació. 

Diga'm un país i et diré on has de trobar parella. Què et sembla? 

La veritat és que n'hi ha milers i milers però a una pàgina per trobar parella o amistats t'hi has de trobar com a casa i on estaràs millor que amb nosaltres ... A Catalunya, QuedemOnline.cat  

 

L'AUTOESTIMA PUJA A QUEDEMONLINE.CAT


Ha tornat a sortir! 
La veu de "Quedem" Txell Aixendri ha tornat a sortir a la sèrie "Cites" de TV3. Ha aconseguit cita amb un dels homes més sexis de Catalunya segons les catalanes de 30, 40 i 50 anys. Si féssim una enquesta, estem segurs que guanyaria Marc Cartes com el més sexy (no creus?). L'equip de QuedemOnline.cat ha repassat els milers de perfils oberts a la xarxa i t'hem de comunicar una mala notícia: En Cartes no hi és. 

De totes maneres, a "Cites", el Marc és el Víctor i al Víctor "no se li aixeca". En un primer moment se'l veu bona persona perquè li "aixeca l'autoestima" a l'Aurora davant d'unes cruels amigues de l'escola. Al final quan és a ell qui no se li aixeca el membre, fa fora de casa seva l'Aurora de males maneres. 

Aquest capítol demostra la importància de l'autoestima a l'hora de buscar parella. Esperem que a la nostra pàgina hi hagi més Marcs que Víctors... De fet, nosaltres t'oferim una eina per trobar en Marc, en Víctor, la Dolors, la Maria, La Txell ... però creure en tu només ho pot fer un mateix. 

Ara bé, és cert que si tens una cita i funciona: L'AUTOESTIMA PUJA COM L'ESCUMA. Molta sort! 
  


#MACARRONS A "LA TRIBU"  


L'altre dia vam estar amb el Xavi Rossinyol i l'equip de La Tribu de Catalunya Ràdio
Ens ho vam passar molt bé parlant de com funciona el portal i al final els grans protagonistes van ser : els macarrons. 
Gràcies al Xavier i la Glòria per prestar-se a explicar la seva experiència al "Quedem". 

Podeu sentir  la conversa a partir del minut 23 d'aquest àudio que, si voleu, podeu compartir a les xarxes socials! 


BRAVO TXELL i BRAVO "CITES" a TV3!


Dilluns 18 de maig del 2015
Avui és per nosaltres un gran dia perquè s'ajunten dues coses importants per la nostra trajectòria i pel "Quedem". 
La veu del nostre anunci de Sant Jordi debuta com a actriu en un paper protagonista a la sèrie de TV3 "Cites". La Txell Aixendri és una experimentada locutora de ràdio-fórmula i d'anuncis de ràdio i televisió. Durant molts anys ha estat la veu principal de l'emissora Flaix FM on ha fet de locutora. És una de les veus més maques de la ràdio a Catalunya en aquests dos àmbits i podríem dir que ha creat escola entre les noies que locuten publicitat en català i fan ràdio-fórmula (les poques que hi ha...quina llàstima!).
A "Cites" la Txell és l'Aurora i aquest dilluns 18 de maig té una cita amb el Pinyó (Jordi Sànchez- alies Recio o Lopes). Potser més endavant torna a sortir... us avisarem! 

Aprofitem per recuperar la nostra "Història de felicitat". Al nostre spot la Txell era la Maria40. Gaudeix-lo i molta sort, Txell Aixendri! 


 


GRÀCIES BARÇA i GRÀCIES NEYMAR! 


Divendres 15 de maig del 2015  
20 dones i 14 homes, tots ara usuaris del "Quedem", han aconseguit dos mesos més gratis per haver-se fet PRÈMIUM abans del partit de semifinals entre el Bayern i el Barça. 
Finalment el golejador va ser Neymar i va fer el primer gol al minut 15 i el segon al minut 29. 
Recordeu que regalàvem un més per cada gol del Barça. A aquesta felicitat s'hi afageix el fet que el Barça acaba de guanyar la lliga. Bravo! 1 GOL = 1 MES Dilluns 11 de maig del 2015  
Aquest dimarts 12 de maig del 2015 és un dia important pel Barça. Es disputa la tornada de la semi-final cotnra el Bayern. És lliga de campions i volem viure els gols blaugrana amb tu.
Si et fas PRÈMIUM abans del partit, et regalem UN MES GRATIS MÉS PER CADA GOL DEL BARÇA.
Aquesta promoció només és vàlida fins a les 20.45 hores del Dimarts 12 de maig del 2015 que és quan comença el partit. 
Molta sort i visca el Barça! 

  

ELS MÉS GRANS JA HO SABIEN!  

L'estrena del programa "Cites" de TV3 ha coincidit amb el descobriment per part dels joves de 20 a 30 anys del fenomen de quedar o lligar a través d'internet. En aquesta moments estem vivint un boom en aquesta franja d'edat. 
 
A QuedemOnline  des d'un primer moment sempre vam pensar que volíem oferir una eina perquè la gent que no surt per les nits habitualment, també pugui trobar altres persones per concertar una cita. El 2003 quan vam crear el portal no hi havia xarxes socials i vam pensar que la gent que surt de nits no necessitava dels nostres serveis. Això està canviant. És evident.


Els més grans han estat els primers a descobrir el potencial de la xarxa per concertar una cita 
A priori es podria pensar que la xarxa és un terreny que controlen els nadius digitals i els joves. En el cas de buscar parella per internet, hem de certificar que els més madurets s'han posat les piles més aviat i de forma més ràpida. Calculem que des del 2003 fins ara, uns 60000 catalans han provat la nostra web i s'han format milers de cites. La majoria d'aquestes persones teníen més de 35 anys. Ara controlen el xat, els perfils i naveguen amb gran facilitat per la web. També s'han adaptat sense problemes als mòbil i les tauletes. 

En ple 2015 ja controlen les eines i veuen amb sorpresa com els joves de 20 a 30 anys estan emocionats i concerten cites "com un joc". Pels que van néixer amb internet l'anomenada "gamificació" és molt important. Buscar parella també ha de ser un joc? Mirar una foto i dir "està bo". Mirar una foto i rebutjar-la. Quin món més cruel!. 

Sigui com sigui estem contents pel fet que "buscar parella per internet" s'està normalitzant en tots els sectors de la societat. 
Ja hi ha bars de copes que es comencen a queixar pel fet que entre setmana no hi va ningú. La gent és a casa concertant una cita online. Tot apunta que això ja no és una moda. És una manera de fer.ES NORMALITZA EL FET DE TROBAR PARELLA A INTERNET. JA ERA HORA! VISCA! 


TV3 ha estrenat la sèrie Cites inspirada amb la sèrie britànica de Channel 4 Dates.
Des que el 2003 vam crear el "Quedem", han passat moltes coses i ens hem anat adaptant als hàbits dels usuaris amb aquesta nova eina que ara ja forma part de la nostra vida: internet.
Ens agrada comprovar que aquest 2015 el canal ja no és important sinó el com i el què fem amb ell Tampoc importa des d'on ens connectem. És per això que ja som cent per cent a les tauletes i als mòbils.
 
Les aplicacions i les pàgines per a trobar parella som un canal on trobar molta gent que busca el mateix que tu i d'aquí en poden sortir històries tan vibrants com la del tatuador i la pija (Gran Bea Segura).(Imprescindible MIRAR EL MINUT 36 - MOMENT CLAU)

Després del primer capítol es va fer el programa
Cites 2.0 que deixava la ficció i entrava de ple en la realitat. Milers de catalans busquen parella per la xarxa. Es va parlar força de l'App americana Tinder (propietat de Match, un dels primers portal al món).

Des del nostre sincer i humil punt de vista considerem que aquesta App connectada directament a Facebook és un entreteniment més. Van apareixent fotos de persones a qui descartes o tries. És una mena de joc d'atzar que prioritza la imatge per sobre de tot.

A QuedemOnline.cat l'objectiu és un altre. Es tracta de trobar persones amb qui es puguin fer activitats, amistats, trobar una parella per sempre o simplement un clau però parlant en català i buscant per comarques, si vols.
 
Un dels punts importants alhora d'aconseguir el teu objectiu és la SINCERITAT. Ja som "grandets" i no cal anar ni amb mentides ni amb segones. Us donem una eina molt pràctica perquè la utilitzeu amb seny per aconseguir el vostre objectiu: potser voleu entrar novament al mercat després d'una separació, tornar a sentir aquelles pessigolles a l'estómac, trobar gent que estigui a les mateixes circumstàncies, gent interessant, gent amb les mateixes afinitats o simplement catalans independentistes.

Anar a cara descoberta i deixar damunt la taula QUÈ VOLS t'assegura trobar una altre persona que busqui el mateix i qui sap ... sense que sigui la teva prioritat ... pot néixer la flama de l'amor! Som-hi!

EL QUEDEM A "COLORS PRIMARIS" DE LA XARXA (26.3.14)


La Raquel Iniesta conversa amb en Joan Arenyes, creador d’aquest portal, sobre les inquietuds que tenim els catalans i catalanes a l´hora de buscar parella.© 2015 QuedemOnline.cat, fet a Catalunya.