Qui som

Qui som
QuedemOnline.cat és el servei pioner de contactes en català a Internet. Va néixer fa 10 anys com una alternativa de casa nostra i propera als grans portals multinacionals. Si vols trobar aquella persona "especial" en el teu entorn més pròxim posarem a la teva disposició eines per aconseguir-ho. Sigui quina sigui la teva situació, estem aquí per ajudar-te.


La nostra filosofia

Vam crear Quedemonline.cat amb el convenciment que poder expressar-se i connectar amb altres persones en la nostra pròpia llengua és el primer pas per trobar afinitats també a nivell sociocultural i de valors. També volem oferir un servei transparent i proper on, a diferència dels portals amb milions de persones d'arreu del món apuntades, et puguis sentir còmode i segur, i nosaltres et podem oferir un tracte més personalitzat.Els nostres antecedents
QuedemOnline.cat va néixer l'abril de l'any 2003. El vam crear Joan Arenyes i Mariola Dinarès.


Joan i Mariola

 Ens vam conèixer l'any 1992, l'any olímpic, treballant de disjòquei ( El Joan) i de periodista ( la Mariola) per a una emissora de ràdio que naixia amb seu a Terrassa: FLAIX FM. Tots dos teníem parella i poc ens pensàvem que amb els anys acabaríem casats i sent socis. Això va passar al cap de de més de 10 anys com a companys de feina a la ràdio. El 20 de juliol del 2001 el Joan feia el seu últim programa “El matí i la mare que el va parir” a Ràdio Flaixbac i vuit hores després es casava amb la Mariola a Can Roure, a Matadepera. L'any 2003 vam crear la nostra pròpia productora “Mitjans a Mitges SCP” per seguir fent ràdio amb projectes propis per Ràdio Club 25, RNE Ràdio 4, Gum Fm, Catalunya Ràdio, Rac 1, la Cadena Ser, Papiol FM, Matadepera Ràdio entre altres. 


La temporada 16/17 Mariola Dinarès presenta a Catalunya Ràdio el programa "Popap" dedicat a la vida digital i les noves tendències socials, cada dia de 13 a 14h. 
QuedemOnline.cat va ser el primer projecte a Internet de la productora. L'objectiu inicial del projecte era normalitzar l'ús del català en aquesta mena de serveis a Internet. 10 anys després i amb aquest objectiu ja assolit, la pàgina continua presentant millores i novetats per facilitar la tasca de trobar parella a persones de tota l'àrea lingüística catalana.

Amb el temps ens hem convertit en experts en temes de relacions personals a Internet i d'aquesta manera hem participat en entrevistes i debats en diversos mitjans de comunicació del país: TV3, Catalunya Ràdio, Cadena Ser, Diari Avui, Vilaweb, Ara, Rac 1 i altres.


Cronologia:

- Abril 2003 : Neix la primera versió de QuedemOnline.com
- Maig 2006: Ja podem ser .cat i estrenem nova versió de la web.

- Setembre 2010: Nova imatge de la pàgina i noves funcions: tauler d'anuncis, cercador d'afinitats.

- Novembre 2012: Nou xat i nova versió de la pàgina totalment renovada.

- Any 2013: Celebrem els 10 anys. 
- Any 2015: Nova versió de la pàgina adaptada a mòbils i tauletes i nova aplicació del xat.


Les nostres estadístiques


- Edat mitjana dels usuaris: 35-45
- 75% dels usuaris tenen estudis superiors o universitaris.
- Més de 30.000 usuaris han fet ús de la pàgina.
- QuedemOnline.cat és un servei de pagament amb abonaments a partir 5€ al mes.Joan i Mariola

QuedemOnline.cat

Pots contactar amb nosaltres:

Carrer Verge de la Salut, 2

08230 Matadepera (Barcelona)

 i al 93 787 14 86 ; - )

Visita el nostre blog de QuedemOnline
© 2015 QuedemOnline.cat, fet a Catalunya.