Carles

  • Vist per últim cop el mes passat
Edat:
55
Ubicació:
Tarragona, Tarragona
Sobre mi:

Em considero una persona amb principis i valors. Sincer, intel·lectual, afectuós i respectuós. Algú que desitja una relació seriosa però també romàntica. Perquè encara que sembla mentida, encara existim els homes romàntics, aquells que desitgem abans que qualsevol altre lloc, viatjar al cor de les persones.

Sobretot vull persones decidides i valentes que lluitin per a aconseguir allò que desitgen, l'amor somiat. Persones dubitatives i immadures que no saben ni el que volen, no si us plau. Per desgràcia encara abunden massa en la societat actual. Sigui com sigui, l'esperança mai cal perdre-la. Més ben dit, està prohibit permetre que es perdi.

Que mai una por, un recel, un dubte, sigui motiu suficient per a impedir, o sinó al menys intentar, aconseguir aquest amor somniat, aquest estat de felicitat per a una vida que només un instant de dubtes pot impedir que es faci realitat. No ho permetem, som amos del nostre destí i a les nostres mans està ser feliços.

Ah, i sobretot vull persones alegres i positives. És tan important com ser valent i decidit.

Ànim que no hi ha res perdut!. Al contrari, només és necessari posar-li una mica de passió a la vida, que per molts avatars que succeeixin, al cap i a la fi és senzillament meravellosa i precisament per ser-ho l'hem d'honrar com a regal que és en l'existir i gràcies a això, permetre'ns el regal d'estimar també.

Com sóc
Cos:
En forma 
Alçada:
1,81 m 
Cabell:
Marró fosc 
Situació familiar
Estat civil:
Solter(a) 
Fills:
No 
Perfil sociocultural
Català:
Llengua materna 
Idiomes:
Anglès, Espanyol 
Estudis:
Llicenciat. / Enginyeria 
Ocupació:
Assalariat 
Camp:
Administració 
Personal
Aficions:
Família, Jardineria, Salut / forma física, Escoltar música, Llegir, Teatre, Viatjar, Veure esports 
Vols contactar amb
Carles
?
Inscriu-te - o - Inicia sessió