Rugbista

  • Vist per últim cop fa un parell de mesos
Edat:
37
Ubicació:
Tordera, Barcelona
Sobre mi:

Aficions:
- Practico el senderisme (fer excursions pel camp i la muntanya, caminades llargues, veure paisatges verds, respirar aire net i gaudir de la natura).
- M'agrada llegir llibres - la lectura, llegeixo de 3 a 5 llibres mensualment, la majoria són d'història, filosofia i temàtica social, política i cultural).
- Soc rugbista (soci-seguidor de l'equip de Rugbi del meu poble el Tordera Rugbi Club).
- Sóc més de pub que de discoteca. Les Discoteques m'atabalen. Quan vaig a una discoteca tinc que sortir en poca estona perdre l'aire, ja que quedo atabalat allà dins.
- També m'agrade anar a concerts de música.
- M'agraden quasi tots els tipus de música i m'encanta especialment el Jazz, Ska, punk, Jip Jop, Rap, Sardanes, Havaneres i Rock (especialment al Heavy metal). Les Sevillanes i el Flamenco no m'agraden, però tampoc ma desagrada (no em va simplement). El que no trago és el regueton, el detesto.

Vida laboral:
- Tinc la ESO i Formació Professional
- Treballo com operari a una factoria. No soc ric però tal treball em don indepencia economica.
- Tinc carnet de conduït i cotxe propi.

Familia:
Soc una persona de familia i visc em els meus pares em qui tinc una molt bona relació. Per mi el benestar dels meus pares és una de les coses més importants, m'en ajudat em tot el quen pogut dona'n-me una bona educació i valors per afrontar la vida i gràcies a ells he pogut aconseguir quasi tot el que tinc. Hi ara ques fan grans sóc jo que tinc l'obligació de cuidar-los i ajudar-los em tot el que pugui igual que ells en fet en mi.

Personal:
- Soc de dir el que penso (no soc d'autosensurar-me) ni per caure be ni per evitar discusions. Lo qual reconec que el llarc de la vida ma portat mes d'un malt de cap i men seguira portant, però el dret a ofendra i ser politicament incorrecte forma part de la llibertat d'expresió.
- No trago els vagos ni els explotadors per igual (em fan el mateix fastic).
- Soc catalanoparlant i quan estic a Catalunya parlo Català a tothom (independenment de quem parlin Català o Castellà (en exepció que la persona em la que estigui parlant no entengui el Català (en tal cas no tinc inconvenient el fer servir el Castellà).
- Soc un independentista radical (no extremista) afi els CDR (partidari de la via unilateral i contrari a la taula de dialeg). L'1 doctubre el poble va votar i va guanyar el sí, via unilateral i declaració d'indepndecia ja, fer una altre cosa és perdre el temps i traicionar el poble.
- Soc pasific (no pasifista ni violent). Detesto la violencia però crec que és legitim utilitzar la força per defençar-se quan s'ha sigut previament agredit.
- Sóc persona de xerrar, m'agrada conversar, debatre i confrontar idees i opinions, però no trago les xafarderies. També sóc persona d'escoltar el doble o triple del que parlo. M'agrada aprendre i creixa el dia dia com a persona i aprendre dels meus errors. No sóc persona de prendre decisions precipitades dintre de lo possible, primer penso els pros i els contras.

Què cerco
Una dona que les seves aficions i forma de veure la vida siguin compatibles en les meves aficions i forma de veure la vida, per tenir una relació d'amistat no tanca'n-me a la possibilitat que la relació pugues evolucionar cap a una relació de parella en cas d'haver-hi química entre els dos, hi inclús poder formar una família algun dia.

Com sóc
Cos:
Uns quilets de més 
Alçada:
1,96 m 
Cabell:
Castany 
Fumar:
No, però no em molesta 
Situació familiar
Estat civil:
Solter(a) 
Vivint:
Amb els meus pares 
Fills:
No 
Perfil sociocultural
Català:
Llengua materna 
Idiomes:
Anglès, Espanyol 
Estudis:
Altres 
Ocupació:
Assalariat 
Camp:
Indústria 
Personal
Aficions:
Cuinar, Artesania / Manualitats, Gastronomia, Família, Escoltar música, Cinema, Fer esport, Llegir, Teatre, Televisió / sèries, Veure esports 
Vols contactar amb
Rugbista
?
Inscriu-te - o - Inicia sessió