Valentí

  • Vist per últim cop fa un parell de setmanes
Edat:
44
Ubicació:
Terrassa, Barcelona
Sobre mi:

Primer i més important: separat i amb un fill d'onze anys meravellós que és més guapo que jo. Ell és el més important per mi. Cal dir que mantinc una relació correcta i respectuosa amb la meva ex; el meu fill ho necessita i s'ho mereix.

Dit això, ara mateix per mi el més important és coneixer gent nova, sense pressa, amb calma, però sense descartar res. Gaudir de la vida, conèixer llocs nous, noves experiències, sempre al 100%. Ganes de començar de zero.

Em considero una persona educada, respectuosa amb tothom excepte amb l'escòria feixista i masclista. Crec que sóc una persona empàtica i sincera, encara que a vegades molesti. Diuen que sóc seriós. És cert, però també sóc divertit i amb molt sentit de l'humor quan toca. Transmeto tranquilitat i autoconfiança. No sóc tímid, però si que sóc vergonyós (ho passo fatal ballant!).

No només m'agrada, NECESSITO la muntanya, passejar-hi, perdre'm pels camins, respirar l'aire net, olorar les aromes del bosc, tocar la roca...També disfruto de la platja, especialment de l'Empordà i de la seva aigua freda, tot i que no m'agrada massa prendre el sòl. M'agrada llegir, especialment ciència ficció. Gaudeixo del cinema i sóc un apassionat dels esports, de TOTS els esports, però especialment del ciclisme, que també practico. Culer i catalanista, m'agrada parlar de política, tot i que a vegades m'encenc.

Disfruto dels plaers de la vida, m'agrada menjar i beure bé, anar de bons restaurants, gaudir d'un bon vermut, dels esmorzars de forquilla, i m'encanta cuinar. La meva especialitat és el suquet de rap. A vegades faig una cigarreta després d'un bon dinar, tot i que no sóc fumador.

M'agraden molt els animals, especialment els gossos. Ara no en tinc, pero n'havia tingut i m'agradaria tenir-ne de nou.

Sóc doctor en geologia per la UAB, confio en la ciència, sempre. Treballo en una consultoria ambiental, em dedico a descontaminar sòls i aigües, i m'encanta la meva feina! Sento que la meva feina serveix d'alguna cosa, que ajudo a deixar un món millor per al meu fill.

Segur que em deixo alguna cosa, però crec que això és el més important. Si vols saber més, pregunta!

Salut!

Com sóc
Cos:
Normalet 
Alçada:
1,83 m 
Ulls:
Marró 
Cabell:
Castany 
Fumar:
No, però no em molesta 
Situació familiar
Estat civil:
Separat(da) 
Vivint:
Amb els fills 
Fills:
Sí - a casa a temps parcial 
Perfil sociocultural
Català:
Llengua materna 
Idiomes:
Anglès, Espanyol 
Estudis:
PhD / Doctorat 
Ocupació:
Assalariat 
Camp:
Altres 
Personal
Aficions:
Cuinar, Gastronomia, Família, Videojocs, Escoltar música, Fer esport, Llegir, Viatjar, Veure esports 
Vols contactar amb
Valentí
?
Inscriu-te - o - Inicia sessió