De què va tot això?

De què va tot això?

QuedemOnline.cat, la millor pàgina per trobar parella en català. I també els primers!

Amb la missatgeria instantània, xat privat, tocs, grups, activitats..., tens un munt de maneres d'arribar a conèixer a alguns dels nostres milers d'usuaris d'arreu dels països catalans!

Així és com funciona tot ...La primera vegada que t'inscrius amb nosaltres, et converteixes en un usuari gratuït. Com a usuari gratuït pots crear un perfil, afegir una foto, tenir el teu propi àlbum de fotos, buscar persones per ciutat, crear la teva llista de favorits, enviar tocs i missatges privats a tothom.

També rebràs un correu electrònic si algú et fa un toc o t'envia un missatge .Si decideixes convertir-te en un membre de ple dret, també podràs: Llegir els missatges privats de tothom Conversar en línia amb aplicació del xat privat per a mòbil i tauleta. Veure qui ha visitat el teu perfil Afegir més fotos al teu perfil, Proposar activitats, crear grups...

Pots actualitzar el teu compte de gratuït a PREMIUM

Si tens qualsevol pregunta sobre els abonaments, o tens algun problema en utilitzar QuedemOnline, el nostre equip d'assistència està a la teva disposició de dilluns a divendres de 9 del matí a 18:30 de la tarda i t'ajudarem.

Pots contactar amb nosaltres a través del formulari de peu de pàgina o per telèfon al 93 787 14 86

Com a usuari BÀSIC (Gratuït) de QuedemOnline pots crear el teu perfil, fer cerques, accedir a tots els perfils, enviar "tocs" a tothom i enviar i contestar els missatges i xats que t'enviïn els usuaris PREMIUM entre moltes altres funcions. Però si vols treure el màxim profit de totes les característiques avançades del portal et caldrà tenir un abonament.

Entra a la pàgina d'abonaments i fes-te PRÈMIUM Tens opcions d'abonament per menys de 6 € al mesPots fer el pagament amb tarja de crèdit, Paypal o transferència bancària

Els nostres abonaments NO es renovem automàticament!